Onze mensen

Onze mensen werken hard en goed, op elke locatie, op elke machine en achter elk bureau. Kwaliteit en veiligheid vinden we het allerbelangrijkst, net als plezier hebben in wat we doen. De ruim 150 medewerkers van de Elzinga Groep zetten zich dagelijks in voor de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar.

Stuk voor stuk hebben ze maar één doel: het zo goed mogelijk leveren aan onze klanten. Een vraagstuk kan niet complex genoeg, een oplossing wordt eigenlijk altijd wel gevonden.

We stellen hier graag de mensen van Cargo Facilities aan u voor.

 • Erwin Elzinga

  Erwin Elzinga

  Coördinator logistiek

  De dagen van Erwin als hoofd van het bedrijfsbureau kennen geen enkel saai moment. Hij draagt binnen Elzinga Cargo onder andere zorg voor de planning van de overslagactiviteiten en het transport. De telefoon staat daarom roodgloeiend, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Want goede bereikbaarheid en uitstekende service: dat is voor Erwin en al zijn collega's belangrijk.

  Behalve het verzorgen van de planning, regelt Erwin ook de onderhoud van het machinepark van Cargo Facilities. Zodat al het materieel altijd veilig en zo duurzaam mogelijk opereert. Daarnaast is Erwin lid van het Management Team van de Elzinga Groep.

  De perfecte dag voor Erwin? Als alles weer heeft gelopen zoals het moet, ondanks de uitdagingen en complexe vragen. Hard werken, maar hij wil nooit meer anders. Erwin is sinds 1996 werkzaam voor de Elzinga Groep.

 • Klaas Mulder

  Klaas Mulder

  KAM- en logistiek coördinator

  Van de administratie tot de werkvoorbereiding en van planningen tot vergunningen: Klaas kent alle facetten binnen Elzinga Cargo Facilities. Geen dag is hetzelfde en dat houdt hij ook graag zo. Klaas regelt alles op het gebied van certificeringen, duurzaamheid, veiligheid en vergunningen. Hoewel de planning en werkvoorbereiding tegenwoordig niet meer tot zijn vaste werkzaamheden behoren, draagt hij ook hier graag zijn steentje nog aan bij. Een echte spin in het web, mogen we wel zeggen.

 • Meindert Koning

  Meindert Koning

  Operations manager

  Meindert Koning is Hoofd planner bij Cargo Facilities. Hij heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector en weet daarom precies wat van belang is. Samen met het team zorgt Meindert voor een goede planning, voor zowel de opdrachtgever als onze medewerkers.

 • Gertine Huizinga

  Gertine Huizinga

  Planner/werkvoorbereider

  Gertine is de goedlachse rechterhand van iedereen op het bedrijfsbureau. Ze neemt telefoontjes aan, verzorgt de planning, assisteert onze locatie in de Eemshaven, weet genoeg van alle machines om vragen te beantwoorden, regelt een groot gedeelte van de administratie en facturatie van Elzinga Cargo en neemt allerlei taken over van haar collega's als dat nodig is.

  Gertine werkt sinds 2014 voor de Elzinga Groep, maar als ze had geweten hoe goed het zou bevallen, had ze al veel eerder gesolliciteerd.

 • Paul Zuidema

  Paul Zuidema

  Planner/werkvoorbereider

  Paul is bij Elzinga Cargo Facilities begonnen op de overslagkraan. Tegenwoordig heeft hij het werkveld verruild voor de planning. Zijn ervaring in het veld zorgt ervoor dat Paul precies weet hoe het werkt in de praktijk. Hij heeft soms handen en oren te kort, want zijn telefoon staat roodgloeiend. Vindt hij dat erg? Nee hoor, Paul is volledig op zijn plek op de planning!

 • Erik de Boer

  Erik de Boer

  Commercial manager Elzinga Groep

  Als interim bedrijfsleider heeft Erik veel ervaring met het managen van grote groepen en projecten. Hij zet zich in voor de optimalisatie van Elzinga Cargo Facilities en Elzinga Loon- en Grondverzet. Met verstand van de sector helpt hij beide bedrijven dan ook verder omhoog!

 • Eke Elzinga

  Eke Elzinga

  DGA

  Eke Elzinga is eigenaar en directeur- grootaandeelhouder van de Elzinga Groep. Het familiebedrijf heeft een lange historie en is hard gegroeid in de afgelopen jaren. Voor Eke betekent dit elke dag weer nieuwe uitdagingen, helemaal gezien de samenstelling van het bedrijf. "Eigenlijk hebben we best een opvallende combinatie van werkzaamheden. Metaal, grondverzet, onze cargo facilities, transport en nog veel meer. Toch zou ik het niet anders willen, elk onderdeel werkt versterkend voor de andere bedrijfsactiviteiten en het betekent vooral dat elke dag weer anders is."

  Ondanks het enorme arsenaal aan materieel van de Elzinga Groep, ziet Eke dat toch echt niet als het belangrijkste onderdeel van de Elzinga Groep: "Onze mensen zijn ons meest waardevolle "bezit". Al bezitten we ze natuurlijk helemaal niet. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk erg betrokken bij het bedrijf, elkaar en onze klanten. Zij maken uit eindelijk het verschil. Gelukkig maar."