Onze mensen

Onze mensen werken hard en goed, op elke locatie, op elke machine en achter elk bureau. Kwaliteit en veiligheid vinden we het allerbelangrijkst, net als plezier hebben in wat we doen. De ruim 80 medewerkers van de Elzinga Groep zetten zich dagelijks in voor de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar.

Stuk voor stuk hebben ze maar één doel: het zo goed mogelijk leveren aan onze klanten. Een vraagstuk kan niet complex genoeg, een oplossing wordt eigenlijk altijd wel gevonden.

We stellen hier graag de mensen van Cargo Facilities aan u voor.

 • Erwin Elzinga

  Erwin Elzinga

  Coördinator logistiek

  De dagen van Erwin als hoofd van het bedrijfsbureau kennen geen enkel saai moment. Hij draagt binnen Elzinga Cargo onder andere zorg voor de planning van de overslagactiviteiten en het transport. De telefoon staat daarom roodgloeiend, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Want goede bereikbaarheid en uitstekende service: dat is voor Erwin en al zijn collega’s belangrijk.

  Behalve het verzorgen van de planning, regelt Erwin ook de onderhoud van het machinepark van Cargo Facilities. Zodat al het materieel altijd veilig en zo duurzaam mogelijk opereert. Daarnaast is Erwin lid van het Management Team van de Elzingagroep.

  De perfecte dag voor Erwin? Als alles weer heeft gelopen zoals het moet, ondanks de uitdagingen en complexe vragen. Hard werken, maar hij wil nooit meer anders. Erwin is sinds 1996 werkzaam voor de Elzingaggroep.

 • Klaas Mulder

  Klaas Mulder

  Coördinator logistiek

  Van administratie tot de werkvoorbereiding en van planningen tot vergunningen: Klaas regelt het. Een spin in het web van het bedrijfsbureau, mogen we wel zeggen. Geen dag is hetzelfde en dat houdt Klaas ook graag zo. De dag is pas voorbij als alles netjes is afgerond en geregeld. Dat geldt in het geval van Klaas ook voor alle zaken die binnen de Elzingagroep te maken hebben met duurzaamheid. Niet alleen de verantwoording, maar ook als het gaat om het steeds meer verduurzamen van de activiteiten van de Elzingagroep. Ook voor Klaas geldt: nooit een saai moment en klanttevredenheid is het allerbelangrijkst.
  Klaas werkt voor de Elzingaggroep sinds 1997 en kent het werk “in het veld” door en door. Dat helpt hem bij zijn huidige werkzaamheden enorm.

 • Gertine Huizinga

  Gertine Huizinga

  Medewerker planning en administratie

  Gertine is de goedlachse rechterhand van iedereen op het bedrijfsbureau. Ze neemt telefoontjes aan, verzorgt de planning, assisteert onze locatie in de Eemshaven, weet genoeg van alle machines om vragen te beantwoorden, regelt een groot gedeelte van de administratie en facturatie van Elzinga Cargo en neemt allerlei taken over van haar collega’s als dat nodig is.

  Gertine werkt sinds 2014 voor de Elzingaggroep, maar als ze had geweten hoe goed het zou bevallen, had ze al veel eerder gesolliciteerd.

 • Eke Elzinga

  Eke Elzinga

  Directeur

  Eke Elzinga is directeur en mede-aandeelhouder van de Elzinga Groep. Het familiebedrijf heeft een lange historie en is hard gegroeid in de afgelopen jaren. Voor Eke betekent dit elke dag weer nieuwe uitdagingen, helemaal gezien de samenstelling van het bedrijf. "Eigenlijk hebben we best een opvallende combinatie van werkzaamheden. Metaal, grondverzet, onze cargo facilities, transport en nog veel meer. Toch zou ik het niet anders willen, elk onderdeel werkt versterkend voor de andere bedrijfsactiviteiten en het betekent vooral dat elke dag weer anders is."

  Ondanks het enorme arsenaal aan materieel van de Elzinga Groep, ziet Eke dat toch echt niet als het belangrijkste onderdeel van de Elzinga Groep: "Onze mensen zijn ons meest waardevolle "bezit". Al bezitten we ze natuurlijk helemaal niet. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk erg betrokken bij het bedrijf, elkaar en onze klanten. Zij maken uit eindelijk het verschil. Gelukkig maar."