Over Elzinga Cargo Facilities

Over Elzinga Cargo Facilities

Cargo Facilities is gespecialiseerd in bulkhandling. Onze ervaren, gecertificeerde machinisten slaan per jaar 9 miljoen ton over. Ze doen dat op locaties door heel Nederland en Duitsland dankzij onze mobiele overslagkranen. We bieden bovendien extra diensten zoals depotbeheer, bevoorrading en transport.

Elzinga Cargo Facilities maakt deel uit van de Elzinga Groep.

 

Bulkhandling met Elzinga Cargo Facilities

Een van de specialisaties van Elzinga Cargo Facilities is bulkoverslag. Dat doen we veel en vaak door heel Nederland en daarbuiten. Kiezen voor Elzinga Cargo Facilities betekent kiezen voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij zijn niet voor niets al jaren een betrouwbare partner voor onze klanten. Dat komt deels door onze kwaliteitskranen, maar vooral door onze mensen. Zij doen uiteindelijk het werk, immers.

Flexibel plannen

Goede bereikbaarheid en de beste service: daar staat de planning van Elzinga Cargo Facilities voor. Onze flexibele planning zorgt altijd voor het beste resultaat voor onze klanten. Zij waarderen het dat wij meedenken en snelle service verlenen. De planning bestaat uit een hecht team, dat 24/7 klaar staat voor onze klanten en medewerkers.

Extra diensten van Elzinga Cargo Facilities

In de loop der jaren is het niet alleen bij bulkoverslag gebleven. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we ons aanbod uitgebreid. Zo dragen we ook zorg voor depotbeheer, regelen we de bevoorrading van schepen en fabrieken en doen we ook het transport voor sommige van onze klanten. Wel zo handig, want ook in die dienstverlening garanderen we uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs, alles veilig en vertrouwd.

Meer weten over wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact op.
Nieuwsgierig naar bijna 80 jaar Elzinga Groep? Lees dan ons verhaal.