Onze klanten

Met het juiste materieel, maar vooral met de juiste mensen zetten wij dagelijks in op de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar. Niet voor onszelf, maar voor onze klanten. We doen dan ook graag een stapje extra.

Hier plaatsen we het verhaal van enkele van onze klanten. Want wij kunnen wel zeggen dat we heel klantvriendelijk zijn, kwaliteit leveren en staan voor betrouwbaarheid en veiligheid, maar nu hoort u het van een ander.

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

 • Abel Koster
  Abel Koster RWE Essent

  Wij zijn erg tevreden over de intensieve samenwerking met Elzinga Groep. We werken al vanaf het eerste begin samen in de Eemshaven bij de RWE Kolencentrale.

  De mensen van Elzinga Groep zijn erg betrokken en we zien ze eigenlijk gewoon als onze eigen mensen. Qua dienstverlening werken we op verschillende vlakken samen; Elzinga Groep lost ongeveer 2,5 miljoen ton kolen per jaar voor ons, maar draagt ook zorg voor het transport van de reststoffen en alle logistiek hier omheen. De mensen zijn flexibel en pro-actief. En ze reageren heel adequaat als er een keer materieel kapot gaat, bijvoorbeeld.

  Het was pionieren in het begin, maar met wat er nu staat, zijn we helemaal klaar voor de toekomst. En er gaat nog veel gebeuren!

 • Kees van Wanrooij
  Kees van Wanrooij Wijnne Barends

  Al vanaf het eerste moment dat ik aan het werk ging bij Wijnne Barends werk ik samen met Elzinga Cargo Facilities. Dat is nu zestien jaar geleden. Op vier locaties (drie in Delfzijl en één in de Eemshaven) laden en lossen ze gezaagd hout, los gestort hout, B-Hout, alternatieve brandstoffen, kolen, subcoal pellets of big-bags van onze schepen.

  Efficiency is noodzaak in ons vak. En dat snappen ze bij Elzinga heel goed. We zijn altijd samen bezig om sneller en efficiënter te kunnen, om fouten uit te sluiten, maar vooral om te kijken wat er beter kan. Hierin boeten we echter nooit in op kwaliteit of veiligheid. De Sennebogen kranen van Elzinga worden bijvoorbeeld altijd bediend door ervaren machinisten. Zo werken we snel en veilig voor mens en materiaal.

  Elzinga Cargo groeit. De goede mensen die voor Elzinga werken, samen met de betrouwbare coördinatie en planning, zorgen ervoor dat we altijd prettig samenwerken. Wij zijn een tevreden klant.

Wilt u meer informatie over de diensten van Elzinga Cargo Facilities?

Neemt u dan even contact met ons op. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden graag!

Ga naar 'Contact' Ga naar 'Onze Mensen'