Maatregelen Corona virus bij de Elzinga Groep

Maatregelen Corona virus bij de Elzinga Groep

De Elzinga Groep heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierbij volgen we de instructies van de overheid en het RIVM en vragen dan ook om ieders begrip.

Met deze maatregelen kunnen de werkzaamheden van de bedrijven binnen de Elzinga Groep worden voortgezet. De werkzaamheden van Elzinga Cargo Facilities vallen zelfs voor een deel onder de Vitale processen van Nederland. De Elzinga Groep heeft daarnaast als totaal bedrijf maatregelen genomen om de bezetting op kantoor te verkleinen. Onze medewerkers van Elzinga Cargo Facilities zijn voor vragen telefonisch en per e-mail gewoon bereikbaar.

Belangrijk is dat wij tot nader order geen besprekingen houden met externen bij ons op locatie of elders, tenzij strikt noodzakelijk.

Hoe gaan wij verder om met het Corona virus?

  • De richtlijnen van het RIVM en de overheid worden gevolgd.
  • De hygi├źnemaatregelen worden extra onder de aandacht gebracht bij onze medewerkers. Onze medewerkers geven geen hand en houden gepaste afstand.
  • Contact met toeleveranciers wordt zo kort en zakelijk mogelijk gehouden.
  • Ongeplande bezoekers worden vriendelijk verzocht te vertrekken.

We willen de veiligheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en onze klanten niet in gevaar brengen. Daarom gelden de maatregelen in ieder geval tot 28 april 2020.