Nieuwe Website voor Elzinga Cargo

Nieuwe Website voor Elzinga Cargo

De Elzinga Groep staat voor innovatie. Dat uit zich vooral in inspanningen die niet altijd voor iedereen zichtbaar zijn. Zo ontwikkelen we eigen producten die we wereldwijd verkopen, maken we gebruik van het beste materieel, uitgerust met de nieuwste technieken en zijn we al jaren vooruitstrevend bezig als het gaat om duurzaamheid. Dit zeggen we trouwens niet om op te scheppen. Dat zeggen we omdat innoveren, blijven vernieuwen, een van de belangrijkste oorzaken is dat we kwaliteit kunnen garanderen voor onze klanten. En daar gaat het ons uiteindelijk om.

Wat een beetje achterbleef in onze drang om te vernieuwen: de website. Die stond al een aantal jaar stil. Niet omdat we het niet belangrijk vonden, maar omdat we enerzijds druk waren met zaken die direct waarde zouden toevoegen voor onze klanten en anderzijds niet de juiste partijen om tafel kregen om er echt van te maken wat wij voor ogen hadden.

Inmiddels hebben we, zoals te zien, toch de stap gemaakt om een nieuwe website te laten realiseren. Of eigenlijk: websites. Want we hebben gekozen voor een structuur waarin elk van onze bedrijfsonderdelen een eigen website heeft gekregen, als het ware bijeen gehouden door onze portal. We zijn erg blij met deze constructie omdat we zo per bedrijfsonderdeel goed kunnen uitleggen waar we voor staan. Ook hebben we de opmaak en teksten grondig aangepakt. Het resultaat is precies zoals we die voor ogen hadden. Veel meer van ‘nu’. En dus veel beter passend.